Sportmassage

Sportmassage is een massage om de lichamelijke conditie te verbeteren, versterken of om nadelige gevolgen van het sporten te verhelpen. Pijn of kramp in de spieren is een gevolg van vermoeidheid van de spieren. Door middel van sportmassage worden de afvalstoffen uit de spieren gemasseerd en zal de pijn en vermoeidheid verdwijnen. Tevens wordt de stofwisseling positief beinvloed, wat een sneller herstel oplevert. Omdat bewegingen in het dagelijks leven dezelfde invloed op onze spieren hebben, is sportmassage tevens aan te raden voor niet sporters. Het zorgt voor een algehele ontspanning van zowel het lichaam als geest. Stress gerelateerde lichamelijke klachten kunnen goed verholpen met behulp van sportmassage.


Nek-Schouder-Rug Massage

Door het drukke leven, verkeerde houding, veel achter de computer, stress en nog vele andere oorzaken, hebben veel mensen nek- schouder- en rugklachten. Door een combinatie van de Massagestoel en Massagetafel kunnen deze specifieke klachten goed behandeld worden. Na enkele behandelingen merkt men al het verschil. De massage zorgt voor een betere doorbloeding waardoor pijnklachten verminderen en zelfs verdwijnen.


Klantgerichte Massage

Ook voor specifieke klachten kunt u bij ons terecht. Bijvoorbeeld een nabehandeling van een blessure, of last van stijve en gevoelige benen. Ook kunnen wij helpen bij reumatische klachten. Er wordt per klant gekeken naar de klachten en wensen en zo een behandelplan opgesteld.
Evenementen en Bedrijfsfeesten

Ook verzorgen wij Stoel- en Tafelmassages op evenementen en bedrijfsfeesten. Een heerlijk rustmoment voor je bezoekers! Neem contact met ons op om hier samen over te brainstormen. Ook een combinatie met Yoga behoort tot de mogelijkheden!


Contact

Frenk Smit

T: 0617477013

E: info@mindyourbodyhealth.nl