Sportmassage

Sportmassage is een massage om de lichamelijke conditie te verbeteren, versterken of om nadelige gevolgen van het sporten te verhelpen. Pijn of kramp in de spieren is een gevolg van vermoeidheid van de spieren. Door middel van sportmassage worden de afvalstoffen uit de spieren gemasseerd en zal de pijn en vermoeidheid verdwijnen. Tevens wordt de stofwisseling positief beinvloed, wat een sneller herstel oplevert. Omdat bewegingen in het dagelijks leven dezelfde invloed op onze spieren hebben, is sportmassage tevens aan te raden voor niet sporters. Het zorgt voor een algehele ontspanning van zowel het lichaam als geest. Stress gerelateerde lichamelijke klachten kunnen goed verholpen met behulp van sportmassage.


Nek-Schouder-Rug Massage

Door het drukke leven, verkeerde houding, veel achter de computer, stress en nog vele andere oorzaken, hebben veel mensen nek- schouder- en rugklachten. Door een combinatie van de Massagestoel en Massagetafel kunnen deze specifieke klachten goed behandeld worden. Na enkele behandelingen merkt men al het verschil. De massage zorgt voor een betere doorbloeding waardoor pijnklachten verminderen en zelfs verdwijnen.


Klantgerichte Massage

Ook voor specifieke klachten kunt u bij ons terecht. Bijvoorbeeld een nabehandeling van een blessure, of last van stijve en gevoelige benen. Ook kunnen wij helpen bij reumatische klachten. Er wordt per klant gekeken naar de klachten en wensen en zo een behandelplan opgesteld.


Bedrijfsmassage en Stoelmassage

Bedrijfsmassage werkt effectief bij stress gerelateerde klachten, moeheid en RSI. Regelmatige massage op het werk vermindert stress en kan allerlei lichamelijke klachten verminderen of zelfs helemaal oplossen. Bedrijfsmassage is een ideaal hulpmiddel om het ziekteverzuim binnen uw bedrijf terug te dringen en de productiviteit te verhogen.

Stoelmassage is een korte massage van 20 minuten, waarbij je in je (werk)kleding plaatsneemt op de massagestoel. Nek, schouders, rug, armen en handen worden behandeld door een professionele masseur. Gewoon op je werkplek! Waarna je weer ontspannen en opgewekt aan het werk kunt. Een ideaal rustmoment voor iedere werknemer!

Bedrijfsmassage en Stoelmassage zijn volledig fiscaal aftrekbaar, vraag ons naar de voorwaarden. Daarnaast werkt massage zeker mee aan een prettige werksfeer. Welk bedrijf wilt nou geen vrolijke werknemers die hard werken en weinig ziek zijn? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende proefmassage of een offerte.


Evenementen en Bedrijfsfeesten

Ook verzorgen wij Stoel- en Tafelmassages op evenementen en bedrijfsfeesten. Een heerlijk rustmoment voor je bezoekers! Neem contact met ons op om hier samen over te brainstormen. Ook een combinatie met Yoga behoort tot de mogelijkheden!


Contact

Frenk Smit

T: +31617477013

E: info@mindyourbodyhealth.nl


Lesrooster