YOGA - PILATES - BODYFLOW - KRACHTTRAINING

CORE POWER - CONDITIETRAINING - PERSONAL TRAINING

Yoga

Hatha Yoga is een fysieke yoga variant en bestaat voornamelijk uit niet bewegende lichaamshoudingen (asana's). Krachtige houdingen om een sterk en soepel lichaam te krijgen. Meditatie wordt gebruikt als belangrijke afronding om de eenheid van lichaam en geest te voelen. Hatha Yoga is in het westen vooral populair om te onthaasten en stress te verminderen. Daarnaast heeft het een gunstig effect op het zenuwstelsel en de organen.

Pilates

Pilates wordt ook wel Contrology genoemd. Het bewust en gecontroleerd uitoefenen van oefeningen. Alle oefeningen worden uitgevoerd vanuit 6 basis principes:

Centriciteit, concentratie, controle, precisie, ademhaling en vloeiende bewegingen. Je bouwt krachtige, lange en soepele spieren op en krijgt een betere houding.

Bodyflow

Bodyflow is eenmix van yoga en pilates waarbij je kracht en flexibiliteit opbouwt. Het verbetert je core kracht en zorgt voor spieruithoudingsvermogen. Je krijgt sterke en soepele spieren. En meer balans tussen lichaam en geest. Het vermindert stress en verhoogt je calorieverbranding.


Core Power

Core Power is een krachtige workout op basis van functionele training. Er wordt onder andere gebruik gemaakt van kettlebells, dumbbells, suspension trainers en de Plyo Box. Je traint meerdere spiergroepen tegelijk, waardoor het effect vele malen groter is. Je traint zowel kracht, coordinatie als je conditie. Bij ons train je onder begeleiding omdat de juiste techniek heel belangrijk is! Het versterken van je Core (buikspieren, rug, billen en heupen) staat centraal. Een sterke core is essentieel voor een krachtig lichaam dat in balans is. Een sterk, slank, fit en gezond lichaam en een hoge vetverbranding!


Conditietraining

In deze training wordt er gewerkt aan je algehele conditie. De les is een beetje te vergelijken met Bootcamp. We trainen zowel buiten als binnen en gebruiken geen gewichten. Het enige gewicht is je eigen lichaamsgewicht. Daarnaast gebruiken we wel de loopladder en andere obstakels. De les is voor iedereen toegankelijk want je traint altijd op je eigen niveau. Maar we proberen je natuurlijk wel uit te dagen!


Krachttraining

Hier trainen we de grote spiergroepen. Het is een weerstandstraining om kracht, spiergroei en spiermassa te verbeteren. Krachttraining is uitermate geschikt voor mensen die strakker willen worden of willen afvallen. Met meer spiermassa verbrandt het lichaam meer calorieen, ook in rust.


Personal Training

Wil je graag werken aan een sterk, slank en fit lichaam, maar op de tijden wanneer het jou uitkomt? Heb je een specifieke doelstelling? Heb je een motivator nodig? Of train je gewoon liever 1 op 1? Wat jouw reden ook is, voor Personal Training ben je bij ons op het juiste adres. Op basis van jouw doelstelling en wensen stellen we samen een plan op en kijken we welke trainingen daar het beste bij passen. Tevens bieden wij een voedingsadvies om op een gezonde en natuurlijke manier gewicht te verliezen.

Lesrooster

Maandag

Body & Mind: 

09.00-10.00 Yoga


18.45-19.45 Pilates

20.00-21.00 YogaPower:

10.15-11.15 Core Power


Dinsdag

Body & Mind:

09.00-10.00 Pilates20.00-21.00 Bodyflow


Power:

18.45-19.45 Core Power
Woensdag

Body & Mind:

09.00-10.00 Bodyflow

10.15-11.15 Pilates


Donderdag

Body & Mind:

09.00-10.00 Pilates20.00-21.00 YogaPower:

18.45-19.45 Core PowerVrijdag

Body & Mind:

10.15-11.15 Bodyflow


Power:

09.00-10.00 Core Power